FOTO UNIVERSET

Portrætfotograf

Få lavet et professionel portrætfoto ved uddannet fotograf. Velkommen til portrætfotografen i trekantsområdet. Få lavet dit næste portrætfoto af en dygtig portrætfotograf. Mange portrætter alt fra kvinder, mænd, diva, børn, teenager osv. Hvordan tager man et godt portræt? Og hvordan får man bedst indfanget et andet menneske? Portrætfotografer laver portrætfoto og arbejder ofte enten on-location eller i studie. Personlige og ærlige portrætter.

Portrætter til Linkedin

Linkedin er blevet det helt store erhvervsnetværk herhjemme. Flere og flere finder deres nye job herigennem. Derfor er nogle professionelle portrætfotos et absolut must, når man er seriøs med son jobsøgning.

Erhvervsportrætter kan foregå ude/på arbejdspladsen eller i studie. I er selv med til at udvælge de billeder, der skal retoucheres.

Erhvervsportrætter tåler ingen kompromis Når der skal tages erhvervsportrætter handler det om at få ro og plads.

Hvad skaber et godt reklamebillede?
reklamefoto
reklamebilleder

KREATIV PORTRÆTTER

Professionel portrætfotografering.

Portrætfotografer tager billeder af enkelte personer eller mennesker i grupper. De arbejder i atelier eller ude hos kunderne. Portrætfotografer skal kunne lide at arbejde med mennesker og være teknisk meget dygtige.

Hvilken Type Portrætfoto Ønsker Du? Lad Os Tale Om Mulighederne Sammen. Jeg er portrætfotograf med speciale i portrætfoto til virksomheder og hjemmesider samt private og profilfotos til de sociale medier og tryksager etc.

Hvad er et portræt?

Et portræt er et foto af en bestemt person. Når man ser på et portrætfoto er det, som at møde mennesket. Det giver muligheden for andre at “møde” en person fra en anden generation eller tid.

Et godt portræt, kan få dig til at tænke over, hvem personen og hvem de var. Hvilke tanker havde de? Hvor ville de hen? Hvad var deres passion? Hvordan levede de og hvor?  Portrættet er vores bevis på vi har været her engang.

Et glimt af virkeligheden

I mange andre typer af billeder er essensen, hvad der sker i billedet. 

Nogle fotos viser bestemte øjeblikke, som for eksempel scener fra en politisk debat.

I portrætfotoet er det personens udtryk og ansigt, der er det essentielle.

Det er fotografens valg, hvilket udtryk ved personen der skal fremhæves.

Et portræt vil derfor altid kun vise en del af virkeligheden. Det vil altid blive til i et samspil mellem fotografen og den der portrætteres.

Portrætter i samtiden

Portrættet fortæller os meget om personen.

Det fortæller også en del om den tid, den enkelte person levede i.

Portrætter fra fortiden, kan vise meget om, hvordan man så på kvinder og mænd engang.

De fortæller, hvordan det kunne være at være konge eller dronning på et bestemt tidspunkt.

På samme måde giver nutidens portrætter en skildring af, hvordan vi oplever andre mennesker i dag. En dygtig portrætfotograf indfanger tiden i ansigtet.

Kreative portrætfotos

Få lavet portrætfoto af en professionel portrætfotograf. Det er altid at have nye spændende mennesker foran kameraet. Portrætfotografer bliver ofte brugt til magasiner og covers, webdesign, profilsider etc.

Studio portrætter

Portrætter taget i et fotostudio, giver mulighed for at lave billederne meget enslignende og klassisk pæne, so to speak. Man kan lægge lyset , som man vil og skabe de skygger man ønsker til at fremhæve ansigtets konturer.

On-location portræt

On-location portrættet laves på en eller flere spændende lokationer. Det kan være i en skov, ved vandet, i en gammel fabrikshal, på en havn, eller ude på gaden. On-location giver stor variation i looket omkring portrættet.

Kreativ portræt

Når man vælger en spændende lokation, er det op til portrætfotografen at fange sin model på en spændende måde, ved brug af medbragt flash og selvfølgelig også den lokation man har adgang til. Kreative portrætter er fede. 

De personlige billeder

Personlige portrætter

Personlige og erhvervsportrætter af medarbejderne er den korteste vej til kunderne. 

Men bliver dine medarbejdere præsenteret på bedste vis? Gode portrætter skaber gode kontakter og de skaber en ægthed over sig.

Udførelse af profilbilleder 

Udførelse af erhvervsportrætter, som profilbilleder, miljøportrætter eller som en kombination. 

Erhvervsportrætter bruges som regel i sammenhæng med firmaets hjemmeside, brochure, visitkort, trykte medier.

Trekantsområdet

Portrætfotograf Vejle

Portrætfotograf i Vejle til spændende kreative og ikke mindst personlige portrætfotos.

Vi elsker jobbet, som portrætfotografer, vi mener portrættet, er en måde at få mennesket til at stå stille i tiden, inden øjeblikket atter er væk forevigt.

Vi kører i hele trekantsområdet og leverer altid personlige portrætfotos med glød.

Portrætfotograf Kolding

Portrætfotograf Kolding til sjove, søde, smukke og personlige portrætter.

Portrætfotos ved fotografer, med den største passion for portrætter.

Vi elsker at fange mennesket og forsøge at gribe et øjeblik i tiden, der aldrig kommer igen. Hvergang vi trykker på knappen i vores fotostudio, så foreviger vi et lille stykke historie. Nemlig jeres historie.

Portrætfotograf Fredericia

Portrætfotograf Fredericia til unikke og personlige portrætter. Portrættet fortæller altid noget unikt om personen foran linsen på kameraet. Det er som om tiden i det øjeblik står stille og personligheden indfanges og fastfryses i et sekund. 

Det perfekte portrætfoto taget i en tid hvor man har det godt og nydet livet. Et motiv til kommende generationer.

model foto-23
erhvervsfoto
portrætfotograf
portrætfotografering
portrætfotograf

Vi hører også gerne fra dig.

Portrætfotografering